Schutting laten plaatsen door

Mol Timmerwerkzaamheden

Hout beton schutting

Binnen een aantal weken hebben onze professionals uw nieuwe hout beton schutting geplaatst! Deze schutting is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens heel praktisch. Deze schuttingen zijn namelijk erg duurzaam doordat het beton van de schutting opstijgend vocht tegenhoudt. Hierdoor kunnen de houten onderdelen van de schutting niet aangetast worden en gaat de schutting langer mee.

Bij Mol Timmerwerkzaamheden kunt u een schutting in elke maat en van elk denkbaar materiaal laten plaatsen. Laat ons weten wat u mooi vind en samen kijken we naar de meest geschikte mogelijkheden voor u.

  • Rotsmotief
  • Nostalgie motief
  • Romeinsmotief
  • Graniet motief
  • Gebroken steenmotief
  • Glad motief

Schutting laten plaatsen door Mol Timmerwerkzaamheden

Behoefte aan meer privacy in en rondom uw woning? Mol Timmerwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van tuinafscheidingen en betonnen schuttingen. Onze specialisten leveren een op maat gemaakte schutting, passend bij de omvang van uw tuin/landgoed en precies naar uw wensen.

Professioneel

Wij doen onze uiterste best om al uw vragen te beantwoorden en helpen u zoveel wij kunnen.

Kwaliteit

Wij leveren niets liever dan kwaliteit en vakwerk voor een eerlijke prijs. Vraag gerust een offerte aan.

Speciaal op maat gemaakt

Laat een schutting op maat maken door Mol Timmerwerkzaamheden. Wij vinden service het belangrijkst.

Hardhouten schutting

Een hardhouten schutting is een duurzame oplossing voor uw woning. Dit is materiaal is onderhoudsvrij en hoeft niet geïmpregneerd of geverfd te worden. Lekker makkelijk!
Daarnaast is hardhout ook ontzettend sterk en zal het erg lang meegaan. Van een harthouten schutting heeft u gemakkelijk jaren plezier. Wij denken graag met u mee en adviseren over de juiste materialen.
Het strakke en robuuste uiterlijk van een hardhouten is tijdloos en zorgt daarmee voor jarenlang plezier. U beslist zelf over de stijl van de schutting. Wij plaatsen deze vervolgens op maat en speciaal naar uw wensen. Ga bijvoorbeeld voor een speels karakter door stenen elementen of een specifieke poortdeur toe te voegen. Of houd het juist strak en simpel met een natuurlijke kleur hout.

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende werkzaamheden. Vraag bij ons online een offerte aan. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren met een prijsopgave op maat. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben oog voor detail en leveren kwaliteit.

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor in kaart.

Wij leveren uitstekende garantie!

Mol Timmerwerkzaamheden geeft 10 jaar garantie! Wij maken gebruik van duurzame producten die voorzien zijn van een keurmerk.

Professioneel Timmermansbedrijf

Mol Timmerwerkzaamheden is hét timmermansbedrijf in Wervershoof en omgeving. Wij gaan altijd voor de beste oplossing.

Offerte aanvragen