Meubels laten maken bij

Mol Timmerwerkzaamheden

Speciaal op maat gemaakt

Houten tuinmeubelen zijn een essentieel onderdeel van de tuin. Wilt u een tuinmeubel op maat gemaakt hebben of een meubel voor in uw huis? Mol Timmerwerkzaamheden is gespecialiseerd in maatwerk voor meubels en interieur. Samen met u kijken we graag naar de ideeën die u heeft. Wij denken met u mee in de mogelijkheden en verwerken alles in een ontwerp dat geheel bij u wensen past.

  • Bedden
  • Kasten
  • Banken
  • Tafels

Houten meubels of interieur laten ontwerpen

Naast het maken van meubels werken we ook graag aan andere projecten van hout. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe projecten.

Professioneel gereedschap

Wij besteden aandacht aan ons werk. Daarom werken wij met het beste gereedschap en materialen. U kunt bij ons diverse meubels laten maken.

Volledig naar wens

Bij Mol Timmerwerkzaamheden kunt u vrijwel alles naar eigen wens laten ontwerpen. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Houtwerk op maat gemaakt

Wij zijn volledig gespecialiseerd. We werken voornamelijk met topkwaliteit hout, maar ook met verschillende metalen.

Diverse meubels

In het eerste gesprek met u bekijken we samen wat u voor ogen heeft. We adviseren u over het ontwerp en materiaalkeuze. Ook worden er een aantal praktische zaken besproken zoals de gewenste levertijd. De meubels worden meestal in onze werkplaats gemaakt, maar in sommige situaties wordt er ook op locatie gewerkt. Hebt u een idee, neem dan graag contact met ons op.

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor verschillende werkzaamheden. Vraag bij ons online een offerte aan. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren met een prijsopgave op maat. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben oog voor detail en leveren kwaliteit.

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor in kaart.

Wij leveren uitstekende garantie!

Mol Timmerwerkzaamheden geeft 10 jaar garantie! Wij maken gebruik van duurzame producten die voorzien zijn van een keurmerk.

Professioneel Timmermansbedrijf

Mol Timmerwerkzaamheden is hét timmermansbedrijf in Wervershoof en omgeving. Wij gaan altijd voor de beste oplossing.

Offerte aanvragen